WASPLAATS

Op het terrein bevindt zich een wasplaats waar u uw eigendom kunt wassen. De wasplaats is voorzien van borstels, een stoomcleaner, haspels voor hogedruk, haspels voor lagedruk en een luchtslang voor het oppompen van uw banden.

U kunt kosteloos gebruik maken van deze wasplaats. Tevens is het mogelijk om uw eigendom door ons te laten wassen.

De kosten voor deze wasbeurt bedragen € 35,-.

BEVELIGING

Het terrein is beveiligd aan de hand van camera’s, toegangshekken en persoonlijke tags.

U kunt uitsluitend toegang krijgen tot ons terrein middels een persoonlijke tag, waarmee na identificatie de toegangspoort automatisch geopend wordt. Deze tag krijgt u van ons toegewezen wanneer u uw eigendom voor het eerst komt brengen.

ONDERHOUD

In samenwerking met Autobedrijf Stegeman voorzien wij in reparatie en onderhoud aan uw caravan, camper, vouwwagen of aanhangwagen. Autobedrijf Stegeman is naast een autobedrijf sinds 2010 ook een gespecialiseerd caravan en camper onderhoudsbedrijf. Als BOVAG-lid leveren zij uw eigendom af met een BOVAG-sticker.

Het voordeel van het gebruikmaken van deze service is dat u uw caravan of camper zelf niet hoeft te brengen en op te halen. Wij zullen in overleg met Autobedrijf Stegeman uw eigendom klaar zetten, zodat zij hem kunnen ophalen. Na de onderhoudsbeurt of reparatie wordt uw caravan of camper weer teruggebracht naar de stalling.

Brilman Bathmen