LIMOUSINE   |   ELKE MIJL IN STIJL

Wilt u indruk maken op uw zakenpartner of gaat u trouwen? Boek een rit in onze limousine. Ook onder andere voor galafeesten, vrijgezellen feesten en familiefeesten. Onze prachtige limousine, de Lincoln Towncar is uniek in Nederland! Het is een comfortabele auto voor 8 passagiers, uitgerust met alle luxe zoals lederen bekleding, dubbele airco, getinte ramen, gekleurde verlichting en een champagne bar.

De komst van onze nieuwe limousine laat nog iets langer op zich wachten. Op korte termijn hopen wij uw rit nog spannender en exclusiever te maken met onze nieuwe Ford Excursion Limo XXL. Deze prachtige limousine is uitgerust met een dikke V10 6,8 liter motor en uitgebreide champagnebar. Ook deze auto biedt plaats voor 8 passagiers.

Daarnaast dragen wij graag ons steentje bij aan mensen die hun wens in vervulling willen laten gaan. Zo zijn wij onlangs op pad geweest met een familie, waarvan de moeder nog eenmaal met haar gezin naar de dierentuin wou gaan. Kent u ook iemand, die wij op een soortgelijke manier ontzettend blij kunnen maken onder het motto van: ‘doe een wens’ laat het ons dan weten. Wij staan overal voor open!

 

Informeer naar de mogelijkheden en de aantrekkelijke tarieven!

Op korte termijn beschikbaar....

Brilman Bathmen