Caravanstalling

Let op: Op dit moment hebben we alleen nog plek voor vouwwagens , kleine caravans en boten: Max. 2 meter breed en 6 meter lang

 

Bij ons kunt u terecht voor het stallen van uw eigendommen, hierbij kunt u denken aan uw caravan, camper, boot, auto, aanhangwagen, vouwwagen, inboedel en nog veel meer. Ons terrein bestaat uit drie loodsen. Loods 1 is de grootste van allen en heeft drie verdiepingen. Met een verdiepingslift worden caravans, vouwwagens, boten e.d. naar de hogere gelegen verdiepingen gebracht. Daarnaast hebben wij enkele voordelige buitenplaatsen.

Wat ons uniek maakt is onze centrale liggen aan de A1, het onbeperkt halen en brengen, onze ruime openingstijden: 7 dagen in de week open (8.00 – 21.00 uur) en de extra faciliteiten wat wij u te bieden hebben!

WASPLAATS

Op het terrein bevindt zich een wasplaats waar u uw eigendom kunt wassen. De wasplaats is voorzien van borstels, een stoomcleaner, haspels voor hogedruk, haspels voor lagedruk en een luchtslang voor het oppompen van uw banden.

U kunt kosteloos gebruik maken van deze wasplaats. 

BEVELIGING

Het terrein is beveiligd aan de hand van camera’s, toegangshekken en persoonlijke tags.

U kunt uitsluitend toegang krijgen tot ons terrein middels een persoonlijke tag, waarmee na identificatie de toegangspoort automatisch geopend wordt. Deze tag krijgt u van ons toegewezen wanneer u uw eigendom voor het eerst komt brengen.

Tarieven

Voor ons stallingstarief  hanteren wij een meterprijs. Het tarief per strekkende meter verschilt per object. Het aantal meters van uw eigendom wordt berekend door de totale lengte te nemen inclusief dissel. Voor het stallen van uw camper hanteren wij naast de meterprijs nog een vaste jaarlijkse toeslag van € 100,-. Deze toeslag is voor de extra ruimte, die er nodig is voor het in en uitstappen. Daarnaast zetten wij uw camper in de winterperiode maandelijks aan het stroom voor het bijladen van de accu. Hiermee proberen wij een bijdrage te leveren aan de levensduur van de accu. Deze stroomvoorziening valt ook onder de toeslag. Voor het stallen van uw overige eigendommen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met u de mogelijkheden bekijken.

Caravans:        € 65,-

Campers:        € 65,- + € 100,- toeslag

Auto’s:            € 65,-

Vouwwagens:  € 65,-

Buitenplaats:   € 50,-

Overig:             Op aanvraag

 *Bovenstaande prijzen zijn per strekkende meter met een minimum bedrag van € 200,-. Voor onze buitenplaatsen geldt een minimum bedrag van € 150,-.